11/09/2013

Feeling lazy.


Saatte tyytyä nyt kännykän kuviin! Oon nimittäin hukannu järkkärin laturin jonnekkin hmm...
Jos joku on huomannut niin kyllä, päivitystahtini on hidastunut. Oikeastaan aika turha selitellä, mutta mulla on niin paljon kaikkea yksinkertasesti. Koulua, autokoulua, tapaamisia, ajoja, sitten pitäs vielä kaverit ja oma itteniki hoitaa jossain vaiheessa. Vähemmästäkin väsyy, en oo katsos tottunu sellaseen ympärijuoksemiseen, ennen tein asiat sillon ku huvitti, siihen tahtiin ku itelle sopi.
Oon nyt ollu kotona, vaikka alkuviikosta olinki baareissa. Kattonu Netflixista kaikkea kivaa ja vaan chillaillu. Kyllä mie Piian, Oonan, Kimin, Jampan ja Sampon kanssa oon tekemisissä ollu. Mutta laiskaantahtiin vedetään, ja eipä sille voi mitään !



Ehkä tästä kohta jaksais jotain tehdä, mutta ei vielä. Ees vähän vielä chilling (joo heräsin tyyliin äsken). Väsyttää liikaa :D 
Pitäs huonekki siivota tässä joku pvä. Kun jaksais. Jossain vaiheessa. 
Mutta juu meen koomaileen muualle, oli iha jeesjees pitkästä aikaa kirjottaa jotain, ens kerralla vois olla enemmän asiaa ja parempia kuvia ! 


-jossu

4 kommenttia:

  1. ootpas nätskä! :33


    nevercloseoureyes-miina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jotenkin jo eka postaus minkä täältä luin, sai mut kiinnostumaan. Odotan innolla uusia postauksia, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla! :) ja tässä parin pvän päästä tulee viimeistää uus postaus, että sitä odotellessa:D

      Poista